Het Team

The Big Story is opgericht in 2013 door Jonas Nouwen en Carolien Vader.

Jonas Nouwen

jonas-nouwenCo-founder en Strategy Director – Jonas Nouwen is online strateeg en expert op het gebied van online marketing en native advertising. Hij heeft gewerkt met verschillende toonaangevende internetbureaus, uitgevers en mediabedrijven. Hij was de afgelopen vijf jaar directeur van de branchevereniging van internetbureaus in Nederland (DDA – Dutch Digital Agencies). Zijn expertise beslaat meerdere aspecten van online communicatie, zoals online strategie, branded content, sales, social marketing en publishing. Jonas werkt als consultant en interim-manager en geeft geregeld trainingen en lezingen.

Carolien Vader

Co-founder en Creative Director – Carolien Vader is een creatieve duizendpoot. Ze heeft al bijna 20 jaar ervaring met het maken van tijdschriften, online magazines, boeken en concepten voor PR, marketing en communicatiecampagnes. Carolien werkte bij verschillende uitgevers als conceptontwikkelaar, hoofdredacteur, contentstrateeg en adviseur op het gebied van crossmediaal uitgeven. Ze geeft geregeld lezingen, trainingen en presentaties, begeleidt brainstormsessies, strategietrajecten en werkt als consultant.

Marike Bijlsma

marike-bijlsmaCrossmediaal redacteur – Marike Bijlsma is redacteur voor print, web, social en SEO. In de afgelopen jaren werkte zij voor vele websites van verschillende glossy’s, special interest bladen zoals tuin- en woontijdschriften. Daarnaast is ze hoofdredacteur van online magazine mamalifestyle.nl.

Petra Strijdhorst

Crossmediaal redacteur – Petra Strijdhorst is contentmaker in hart en nieren. Video, Insta Stories, web of print, verhalen vertellen kan ze als de beste. Ze is gek op nieuwe snufjes en ze heeft mojo (mobile journalism) dan ook volledig omarmd.