• Portfolio Slide
Project Date: april 01, 2015 Skills: Training, Strategie, Consultancy

Training online marketing en consultancy: KVK

Het digitale kanaal en online marketing wordt voor de KVK steeds belangrijker. Het is de ambitie van de KVK om de dienstverlening steeds meer te verplaatsen naar het digitaal kanaal.

De KVK medewerkers verantwoordelijk voor de marketing en communicatie hebben de behoefte om zich meer te verdiepen in de online marketing en het digitale kanaal. Voor de KVK is een incompany training online marketing ontwikkeld. In totaal zijn rond de 30 medewerkers getraind in verschillende sessies. De onderwerpen die aan bod gekomen zijn: online marketing middelen, online marketing strategie, UX, usability, Google analytics, conversie optimalisatie, contentmarkerting, SEO, SEA het mobiele kanaal en de laatste stand van zaken qua online trends. Na de training leveren we consultancy aan de marketing afdeling om te komen tot een nieuwe marketing strategie en online marketing strategie.

De training is ontwikkeld en uitgevoerd in opdracht Lectric opleidingen. Medewerkers van The Big Story zijn vaste trainers voor diverse open en maatwerk opleidingen van Lectric.