Gezocht: stagiair voor The Big Story en Bladendokter

Meelopen met een snelgroeiend content marketingbureau en publiceren over ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing, communicatiestrategie, social media, online publishing en innovaties in media? Dan hebben we een plek voor jou!

The Big story is een content marketingbureau in Amsterdam. Wij helpen bedrijven op weg in de dynamische wereld van crossmedia, contentstrategie, online uitgaven en social media. Wij houden ons bezig met innovaties op het gebied van media en marketing. Een van onze labels is Bladendokter.nl een bedrijf dat zich richt op conceptontwikkeling van nieuwe crossmediale mediatitels en vooral veel uitgevers en redacties adviseert op het gebied van media-innovatie.

Omschrijving werkzaamheden

  • Meelopen met klanten (vooral adviestrajecten).
  • Meeschrijven aan de blogs van TheBigStory.nl (over social media, marketinginnovatie en contentmarketing) en Bladendokter.nl (over media-innovatie en nieuws uit de media). Je doet zelf onderzoek over onderwerpen.
  • Meehelpen met de online marketing van twee bedrijven: The Big Story en Bladendokter.

Omschrijving begeleiding

De begeleiding gebeurt door de twee zeer ervaren founders van The Big Story. Jonas Nouwen (expertise vooral online marketing, SEO, SEA en social media) en Carolien Vader (ervaring vooral online publishing, content conceptontwikkeling, -strategie en -productie).

Wensen en vereisten aan student

Creatief en initiatiefrijk. En in het bezit van een scherpe pen.

Beloning

300,- per maand

Periode(s)

Het hele jaar, standplaats: Amsterdam, nabij het Westerpark.

Reageren voor

liefst 4 weken voor aanvang van je stage

Contactinformatie

The Big Story
Carolien Vader
Nieuwpoortkade 2A (D090) 1055RX Amsterdam
tel: +316 2955 6030
mail: info@thebigstory.nl
url: TheBigStory.nl