Het Team

The Big Story is opgericht in 2013 door Jonas Nouwen en Carolien Vader.

Jonas Nouwen

jonas-nouwenCo-founder en Strategy Director – Jonas Nouwen is online strateeg en expert op het gebied van online marketing en native advertising. Hij heeft gewerkt met verschillende toonaangevende internetbureaus, uitgevers en mediabedrijven. Hij was de afgelopen vijf jaar directeur van de branchevereniging van internetbureaus in Nederland (DDA – Dutch Digital Agencies). Zijn expertise beslaat meerdere aspecten van online communicatie, zoals online strategie, branded content, sales, social marketing en publishing. Jonas werkt als consultant en interim-manager en geeft geregeld trainingen en lezingen.

Carolien Vader

portret_cVader_z-w_4kantCo-founder en Creative Director – Carolien Vader is een creatieve duizendpoot. Ze heeft al bijna 20 jaar ervaring met het maken van tijdschriften, online magazines, boeken en concepten voor PR, marketing en communicatiecampagnes. Carolien werkte bij verschillende uitgevers als conceptontwikkelaar, hoofdredacteur, contentstrateeg en adviseur op het gebied van crossmediaal uitgeven. Ze geeft geregeld lezingen, trainingen en presentaties, begeleidt brainstormsessies, strategietrajecten en werkt als consultant.

Hedwig Wiebes

Profielfoto HedwigContent Producer – Hedwig Wiebes is journalist en copy writer. Ze heeft geschreven voor bekende Nederlandse kranten, tijdschriften en blogs. Haar specialiteiten zijn achtergrondverhalen en interviews, zowel voor traditionele als online media. Ze combineert creativiteit met een commercieel gevoel en heeft een grote affiniteit met de online wereld in het algemeen en social media in het bijzonder.

Karine Bloem

karine12Content Producer – Karine Bloem is lifestyle journalist, allround creative en copywriter. Ze heeft gewerkt bij grote uitgevers, zoals Ilse Media/Sanoma Media (Shopgirl, Nu.nl) en G+J (Glamour). Haar expertises bevinden zich op het gebied van mode, interieur, food en reizen. Ze maakt graag een ‘compleet verhaal’ in woord en beeld – shopping-, achtergrondverhalen, interviews en reisverslagen – voor zowel online als offline media.

Marike Bijlsma

marike-bijlsmaContent Producer – Marike Bijlsma is webredacteur en SEO-redacteur. In de afgelopen jaren werkte zij voor vele websites van verschillende glossy’s, special interest bladen zoals tuin- en woontijdschriften. Daarnaast is ze hoofdredacteur van online magazine mamalifestyle.nl.

Claire Dazert

claire zwContent Producer – Claire Dazert schrijft voor tijdschriften en websites over duurzaamheid, natuur, erfgoed, wonen en interieur. Daarnaast stelt ze diverse shoppingrubrieken samen en werkte onlangs als web- en social media redacteur voor een goede doelen organisatie. Claire heeft een grote passie voor alle vormen van social media en weet deze feilloos op de juiste moment in te zetten.